finaste du

Du e best min lilla hjärtis.

jag bugar och bockar

Tack nora för det fina inlägget. De får vara kvar för att jag tycker om dig så mycket. Nåväl. I lördags fick jag besök av en drös fina lag kamrater. Vi åt pizza och ett ton tårta. Spelade lite spel och hade det sådär jättekul som jag alltid har när jag är med dom. Söndag blev de go jävla vinst mot kalix. Och så idag har jag tränat dubbelt. Nästan trippelt. En hel del timmar både på planen och i gymmet iallafall. Och jag fortsätter i samma spår imorgon. Dags för sömn.

En hel del sanning

Do you remember why you play, or has it been too long? Is it because you have worked so hard to get where you are, or because you just love to be part of a team? Is it because you don’t want to let anyone down, or because you don’t want to let yourself down? Somewhere behind the athlete that you’ve become, the hours of practice that you have put in, the coaches who have pushed you, the teammates who have believed in you, and the fans who have cheered for you…there is the image of the little girl who picked up a ball, fell in love with the game, and continued on, never looking back!

vad är..?

Tjoho , Nora här ! Ville bara säga Grattis i förskott till underbaraste Josefin <33 Och Danny som tydligen fyller år idag också . Han får dubbelgrattis han gick ju vidare till finalen i MELLO ,  ..
Vi kör hårt här i Råneå ! Ätit mycket GODSAKER !!!!!!!!!!!!!!! Jag vann hela jepardy /jeopardy eller vad det nu heter. AHahaha är inte så osmart ändå ( fast jag trodde vi åkte förbi antnäs när vi var i persön ) , eller hur Josefin ? Avrundar här med några visna ord : Dagen du lev , skall du köpa lite smet och baka en kaka- Nora E-M
Söt vovve som alla glömmer namnet på litte ; roxy fox, foxen, roxen osv..

så sant


instagram

Mobilbloggarna blir fler och fler. Likaså mina bilder på instagram. Ovan ser du några av de senaste. Idag har jag suttit i fiket med Anna. Skönt att slippa åka skidor. Fick också en komentar om att min blogg var fin. Blev rätt glader. Nu ska jag återgå till pluggandet. 2dagar till lov!!!!!!!

handlade lite nytt

Gjorde av med lite penningar på staden innan jag bussade mot hallen. Dusch dejtade med fina Aminda innan jag bussade hem till byn igen. Nu ska jag trycka en varm macka och sen kila till sängs. Kramisar!!


pang vilken match

Vi spelade hem en vinst med 95-34 och så har jag delat reklam och skrivit ett tal. Rätt skön söndag ändå.


inte hela vägen

Vi gjorde en så jäkla bra första halvlek. Men rasade totalt i andra. Lite tråkigt men så var det idag. För min del blev det inte alls många minuter på banan. Men jag spelade iallfall och de jag spelade gick fint. Imorgon är det dags igen, mot Gladan.
Efter dagens drabbning dömde jag lite minibasket och tjänade en hunka. Lätt förtjänta penningar.

äntligen på banan

Imorgon 10.00 är det uppkast i hälsans hus. BG står för motståndet. Det lär bli tufft, men vi ska bara se till att spela super deefence i 40minuter. Efter matchen ska jag dömma i pontus med Fanny. Ska nog hinna en sväng bland affärerna också. Kanske hittar jag något fint. Men nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig orka imorgon. Håll tummarna för oss!!!

efterlängtade helg

Tjabba tjena hallå! Helgen kommer precis när jag behöver den som mest. Ovanligt skön fredag dessutom. Lyckade till det med billys och majken-muffins till lunch. Ikväll ska jag kanske hänga med mina kompisar, eller så laddar jag upp för matchen imorgon. Vilket som, blir nog bra iallafall.


en vanlig torsdag

En mattelektion kvar innan denna skoldag går mot sitt slut. Ikväll är det träning igen och så ska jag vara poet och skriva på ett tal. Dock har jag ingen aning om vad jag ska skriva ännu, men det lär lösa sig.

Ps. Saknar mina kompanjoner idag. Krya på er!


jag e pågång

Kunde köra nästan 1 timma på banan idag, det är så skönt att kunna vara med igen fastän fötterna är lite småtröga. Nu ska jag läsa lite engelska och sedan sluta mina ögon. Kram


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag. Och det kryllade av pussande människor i korridorerna. Slöjd-marcus klädde ut sig till Amor och delade ut hjärtan till alla. Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag, som ni tillbringat med era nära och kära. Nu ska jag hoppa ner i fysikens värld ett litet tag. Men jag har ju en burk gelehjärtan brevid mig så det ska nog gå fint.
Ps. På bilden har jag en av mina nya tröjor. 125kr slantade jag upp för den. Lite skillnad mot ordinarie 599. Kap!!

nöjdare än nöjdast

Och så har min alldeles egna iphone 4 anlänt. Det blev en svarting. Lika nöjd ändå. Och så klickade jag nyss hem snyggaste skalet från society6. Nöööööööööööööööööööjd.

snart är jag tillbaka

Tränade basket för första gången på fleeera veckor. Det var så superkul och superskönt efteråt att jag nästan skuttade ut ur hallen hihi. Nu ska jag ta en tidigkväll och ladda upp för en lite kortare skoldag imorgon. Sen blir det lite mer träning och sen kanske LF, puss.

nästan som förut

Efter några timmar ute i det fina vädret så har jag klickat hem en sak som gjorde mig mycket glad, ätit god mat och haft semla-och-ove kväll med Emma. Dock blev jag lite besviken, men ove är ove. Haha så ful.

jag fyller snart år

skor/drmartens skal/society6 hoods/modekungen jacka/jofama by kenza tygpåse/kandee

the last song

Den filmen kan vara det finaste jag någonsin skådat. Jag älskar älskar älskar den och det är min absoluta favoritfilm. Dessutom är ju pojken så fin att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

blandning av det februari som varit


mina damer och herrar

Kände att det fick vara nog och på började något nytt. Så välkommen. Hoppas ni trivs lika bra som jag.
Love /J

RSS 2.0