året som gick.

Brukar alltid göra en års sumering kring nyår. Iår blir det lite annorlunda. 
 
För mig var 2012 både bra och dåligt. För många av mina vänner var det ett mörkt år då det skedde mycket tragedi under så kort tid. På så sätt är det nog skönt att året är över, att man på något vis får börja om från början. 
 
 
Januari erbjöd en tripp till Stockholm och tredje omgången RM. Vi slog favoriten täby och gick vidare. Fick ett negativt besked från BG men en plats på NIU. Åt mycket glass och var sjuk en hel del. Ella gick bort och allt var bara så himla tråkigt. 
 
 
Umgicks mycket med Emma i februari, tränade och firades av vänner när jag fyllde år. Här någon gång köpte jag min iPhone och slutade använda kameran haha. Var ganska less på skolan och byn i helhet. 
 
 
I mars fyllde jag 16, vi åkte ut ur RM efter en pissomgång. Men vi tog nya tag och vann lillavm för andra året i rad. Lekte bort dagarna i skolan och åt god mat. 
 
 
I april spelade vi vårt sista Scania som höken (kom 8a), muckfotade klassen, hängde mycket med pojkarna och agnes, tränade och framför allt bestämde jag mig för att lira fotboll igen. Ett sätt för mig att tänka på annat. Och så firade vi mammas 40års dag.
 
 
I maj så var jag sjuk mest hela tiden och missade Norge-resan med bästa bästa länslaget. Annars spenderade jag mycket tid med klassen, jobbade bort det sista inför turkiettrippen i skolan och hängde med agnes. 
 
 
Vi åkte alltså till Turkiet i maj, min familj + morfar. De var såååå skönt att komma iväg, även om det sög att jag missade avslutningsresan med höken så var det ändå bäst. Vi åt, solade och badade i två veckor och har nog aldrig känt mig så frisk och utvilad som när jag kom hem från den resan. Love.
 
 
Sen gick vi ut nian och spenderade en sista natt med fina klassen i Sundom, alltså vilka människor. De var himla kul iallfall. Vi hade gräddkrig, kollade skräckis, lekte lekar, spelade fotboll och åt burgare. Saknar er. 
 
 
Åkte till Marcus stuga med ett gäng i juni, spelade DLT i uppsala och kom hem med ett silver och jag hade så jävla roligt varje dag (lovelovelove), firade midsommar med bästa agnes, såg fotbolls EM på storbilds tv och så var det ju dendär skolavslutningen såklart.
 
 
I juli njööööööööt jag. Bästa sommarmånden som innehöll en visit till Umeå fotbollsfestival (kom hem obesegrade=guld), spelade PSG, hängde med Agnes, Nora kom på besök och så jobbade jag två veckor på ferru med skönaste gänget ever. 
 
 
I augusti fyllde gammelmormor 88, tränade en period med northland/stars och knep en talangplats, vi fiskade kräftor och hade kräftskiva som slutade med en tur till akuten. Och så var det LK, blev bäst tack vare mitt älskade sällskap. Men sen mina damer och herrar började allvaret, Na1NIU blev klassen, vi rockar. Trivs som fisken i vattnet och så tränar vi basket på skolan, lyx. 
 
 
September erbjöd mycket waldorf, basketkik och framförallt första omgången USM, gick fint (bortsett från torsken mot bg) och jag fixade en plats i allstarteam. Hände inte så mycket annat, tränade som en tok med två lag och hängde mycket med Nora. 
 
 
Oktober, november och början av december rann iväg i all världens fart. Tränade mest hela tiden. Så det hände in så mycket annat roligt i mitt liv just då. Eller jo. Hände massor av fantastiska saker men inget jag har dokumenterat. Tillbringade väldigt mycket tid med Lisa, Nadja och Nora. Vi rockar. I december fick dessutom allt mitt slit på planen och i gymmet utdelning, jag tog klivet upp i Stars och kommer lira div1, nu kör vi. 
 
 
Men sen blev det julafton och efter det nyårsafton. Nyår dansade(hahhaa) vi in hos Olle i avan. Låt oss säga att det var himla bra och jag tycker om samtliga som var därborta såsåsåsåså mycket. Puss.
 
Där var 2012 slut. För mig ett bra år. Vad jag har lärt mig detta år är att ta vara på tiden. Sen har jag lärt mig att sätta perspektiv på saker och ting. Lärt mig att kämpa i motgång och att det som räknas tillslut är trots allt hur man är som medmänniska, hur glad och trevlig och hjälpsam man är. 
 
Nu rockar vi 2013!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 

nyårsafton hos olle.

 
Firade ut 2012 och in 2013 hemma hos Olle i avan. Vi åt god mat, lekte lekar och dansade. Eller dansa och dansa, Nork glömde spelet hemma hahaha. Annars hade vi de bra. Gott nytt år! 

RSS 2.0