Tog bussen till LÅ med agnes lite tidigare idag. Sprang runt i lite affärer och åt en glass. Med mig hem fick jag tre toppar och ett nagellack. Skönt att sätta sprätt på lönen. Meeeeen nu har jag totally köpstopp fram tills vi åker. 12 dagar kvar. Ska bli så jäkla skönt. Ikväll hänger jag med agnes och ett gäng pojkar. Blir nog fint det också.

40års kalas

Lite såhär såg det ut igår när vi firade mammas 40års dag i förskott. Tacos, tårta och fina människor runt omkring. Senare slöt även fina Agnes upp och så även Johan, Marcus, Helmer och Anders. Bra lördag!

adidas 11nova

Kolt. Men ovant.

helg

Fredag idag. Steg upp tidigt och for till tandläkaren. Åkte tillbaka till skolan och skrev ett nationellt prov i engelska. Sen in till LÅ återigen för tandläkarbesök nummer 2. Passade på att köpa ett par nya fotbollsskor när jag ändå höll på. Ikväll är vi ett gäng som sover hos Anders. Partyyyy. Skoja.

pyttelipanna

SÅ SKÖNA DAGAR!!! Idag försov jag mig rejält men fick skjuts hem av ponti på lunchen och lagade pytt och kladdkaka med agnes och helmer. De satt så himla fint. Resten av dagen flöt på. Jag och Agnes fick områdena till engelska och svenska arbetet. Ja ba catchinnnnnnnng.
Ikväll ska jag träna fotboll.

tisdag

Ååååh. Köpte byxorna idag och dom är typ det bästa jag äger just nu. Så. Jäkla. Sköna. Och så värda de 250 riksdalerna jag pungade ut. Idag tar jag vilodag. Men imorgon är det hårdträning som gäller. Först gym och sen länsträning.
NU, plugg.

favvisar

Ni som känner mig vet att jag tycker sånna där byxor är typ det bästa som finns. Kanske slinker dessa med från Monki någon dag i veckan då. Passar ypperligt tycker jag.
Annars så gick starsträningen bra och jag ska ta mig en dejt med min kudde nu. Den luktar gott.

ihopknytna skosnören

Kalasmåndag. Knöt ihop skosnörerna md Agnes och Anders och så traskade vi runt. Mycket kul när Agnes snubblade och vi föll på. Låter tråkigare än det var. Haha galningar. Nu ska jag skriva lite på so arbetet som ska in på torsdag och sen ska jag träna med stars. Bra dag. (fast jag hade gärna haft lite mer helg)

helgen

I fredags var jag med agnes till Luleå. Himla fin hon är och vi hade askult. Satt fint att få prata av sig litegrann. Avslutade med gomiddag hos min faster. Igår åkte jag och 20 andra länsare till Umeå för två träningsmatcher. Bäggetvå resulterade i vinst, för både oss och pojkarna. Åt tacobuffe till middag och sedan bussade vi hem igen. Himla bra dag med himla bra människor. Norge och Uppsala kommer rocka fett!!
Idag ska jag plugga.....och leta bilder till ett fotoprojekt.

upptagen

Just nu är jag en upptagen kvinna. Tränar mest hela tiden. Och när jag har tid gör jag läxor och hänger med kompisar. Ska dessutom vara med på en fotoutställning så jag måste fixa lite bilder till det också. fjsdkghjalfas. Jag längtar till lördag. Och till fredag för då ska jag vara med Agnes.
PS. Fett tråkigt utan bilder iknow

träningsledig

Idag är jag träningsledig och gör allt annat än det jag borde göra. Typ kollar basketskor, läser bloggar, instagramar och spelar rumble. Fast jag borde skriva so rapport och träna hk frågor.

tjolahopp

Såg LF torska den 5e och avgörande semifinalen. Det sög. Hade suttit så fint med några matcher till i pontushallen. Annars har jag tränat två pass. Gick väl sisådär. Får se hur det slutar helt enkelt.
Skola imorgon.........Även träningsledigt, men ska ta mig en runda i löparskorna och ev en sväng på gymet också. Nu jäklar ska jag bli biff!! Kan flika in med att jag fick 16dagar gratis träning på inpuls också. Jag bugar och bockar.

slö lördag

Tjena!!! Idag har jag gjort precis ingenting och det har varit så skönt. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntar länsträning x2. Hoppas på en plats i länslaget som ska till Norge också. Hade suttit fint, nu när vanliga säsongen är över för min del.

hejhejhejhej

I torsdags spenderade jag natten hos Fanny. Vi åt asgod fruktsallad, såg en bra film och myste ikapp. Idag (eller igår egentligen) bjussade hon på walle lunch och sen så åkte jag hemåt. Hängde på LF med några kompisar. Vi tog goa platser och såg LF spela hem skiten. Nu är det en avgörande i Södertälje på söndag!!! GO LF!!!!

Sen när jag kom hem fick jag finbesök och nu ska jag se ett avsnitt bb och sen sova. Imorgon (eller idag) vankas sleepover planer. Får se om dom går i lås. Hade!

Skönhetssömn

Oj så jag har sovit sen jag kom hem i måndags. Men jag har hunnit med bio (asbra film!!!!), trerätters på waldorf, bb-kik, städa, äta annu mer god mat och beställt våra fina avslutnings tröjor.

Nu sitter jag på bussen påväg till LÅ. Först besök hos carnis, sen kika på läns träningen och efter det heja fram northland till en finalseger! Ha en bra onsdag.

Bild från igår


Från telefonen


scania 2012

Hemma!! Vi har haft en så jäkla kul helg. Men även om det inte gick vägen placeringsmässigt så har vi faktiskt krigat. Och vi har spelat riktigt bra vissa stunder. Men inte orkat ända fram, och så har vi haft så himla otur med skador och sjukdomar. Men men. Annars mellan matcherna så har vi sovit i pokalrummet, agerat hejaklack, kollat in snyggisar, skrattat, ätit donken, sett finaler och sååååååå mycket mer. Lite tråkigt att detta mest troligt är mitt sista år på scania. Men vafan. De kommer annat. Bra jobbat höken iallafall.
PS. Helgens roligaste, "Far hem till norrland" hahahahahahahhahaha
PS2. Mitt knä är svullet och gör ont.


så nära

Imorgon bär det av mot scania!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Så galet taggad att jag snart springer på väggarna. Tänkte börja packa min väska och sedan bara ta det lugnt och typ sova hela kvällen. Behöver ladda upp med mycket sömn. En helg på luftmadrass är ju sådär kul för sömnen. Jag bjuder på lite bilder från förra året. Njut.

måndagimorgon

Igår tränade jag dubbelt, dömde basket och fick finbesök av kusinerna.
Idag rullade bilen mot Umeå och u18 match. Några timmar senare rullade vi hemåt med en 44p vinst och maxkäk i magen. Bra helg! Nu måste jag panikplugga tyska..hej mitt första ig.

RSS 2.0