oskarpt.


mycket att göra.

tjena. idag ska jag hjälpa mamma att måla och sen ska jag in till stan för basketträning. steg upp tidigt för att fara och löpa imorse men jag skippade det och kör hårt ikväll istället. kroppen är fortfarande lite sliten sen umeå.

Igår var jag en sväng i happis. Ikea och sånt, kom hem nästan tomhänt bortsett från en mössa.

umeåfotbollsfestival 2012.

 
FYSATAN så skönt det var att knipa guldet i F17. Finalen spelade vi mot Ersboda och när JOhanna pangade in 3 bollar så vann vi med 3-1. Endast ett insläppt mål på en hel turnering dessutom. Bra jobbat brudar!
Trots att vi haft en hel del skador och skavanker så styrde vi upp det när det gällde. 
 
Bilderna är fotade av Hanna Sundström
 
 

muterade maskar.

 
TJena. Tänkte kliva upp tidigt och gymma imorse. Men de sket ja i. Iställlet sov jag länge, packade inför Umeå och nu ikväll for jag iväg och tränade basket med stars/northland/bg. De va kul. Och lite jobbigt. Hängde med mina byakamrater när jag kom hem. Bland annat spelade vi fotboll, cyklade och hängde hos marcus. 
 
Imorgon åker jag till Umeå för att spela fotboll. Men turneringen startar för vår del först på torsdag kväll. Så jag åker redan imorgon och så stannar vi till i skellefteå för lite shopping. Fint att bränna lön. 

måndagkväll.

När vi tränat vårt sista pass för dagnen drog jag hem och käkade och sen mötte jag upp fina Anna, Emma och Emma. Vi grillade pinnbröd och sånt. Himla kul iallfall!!!!!! 
 
Nu ska jag sova, imorgon har jag en heeeel del att göra och så ska jag träna basket på kvällen.

fat camp.

 
Tanken var väl att vi skulle ha träningsläger, men som sabina sa så blev det fatcamp. Vi åt. Konstant. Och förlorade stort mot Alvik. Annars så badade vi, lekte lekar och hade någon fotbollsträning.
 
Nu laddar vi inför Umeå!!

spiderman.

 
Eftersom anny tyvärr blev sjukis så hängde aminda med mig och hanky på bio. The amazing spiderman. Så himla bra. En puss till mitt sällskap också. 
 
När jag kom hem från stan mötte jag upp agnes och vi pratade ikapp. hahaha. 
Imorgon väntar fotbollsmatch mot Alvik. Håll en tumme.

20120721

Det blev inget ikea idag. Så nu ska jag ta på mig löparskorna och fara och springa lite intervaller i backe. Sen brassar jag till LÅ. Förresten åker jag och de gröna från gammelstad till Umeå på torsdag och lirar fotboll. 
 

20120720.

Idag har jag tränat och varit på bilbingo typ.  Nu ska jag klicka igång en film. Imorgon ska jag ev till Ikea och sen käk+bio med Fanny och Hanna. 

anna.

 
Åhhh!!! 
Ikväll kommer min finaste kompis från göteborg. 
Har saknat dig så så så så mycket. 
 
Puss

daniel wellington.

 
Kolla så fin. Den fick följa med mig hem. Nu kickar jag igång sista avsnittet onetreehill. Sen ska jag sova en blund och sen träning. Efter den hänger jag kanske med några pojkar.  

artonde.

SÅ slö jag varit idag. Eller egentligen inte slö. Man kan säga att jag chillat. Mycket. 
 
Nu ska jag somna tidigt för första gången sen jag jobbade typ. Imorgonbitti väntar stan och sen basketträning på kvällen. Himla fin känsla att vara tillbaka i hallarna. Dessutom kom mina nya skor för någon dag sen. Woop

Norahäng I


bra bra bra dag kväll natt och dag

 
Nora kom hit igår. Vi lirade boll på ip, badade, myste i kängsön, hängde med ett par pojkar och johanna och agnes, spelade ännu mer boll och nattbadade. Idag har vi varit i kängsön med ett gäng och solat och badat. 
 
Du är bäst bäst bäst!!!! 

En måndag

Idag har jag inte gjort så mycket som är värt att nämna. Förutom löprundan kanske. Och så nu ikväll hängde jag med Agnes, och så några pojkar. Kollade när de badade, åt och åkte på en liten nostalgitripp när vi kikade Skruva den som Beckham. 
 
Nu har jag just sparkat ut mina vänner och ska krypa till sängs. Imorgonbitti ska jag upp hyfsat tidigt och träna, sen kommer den oerhört vackra damen ovan på besök över natten. Snygg jävla nora!!!!!!!!

14e juli 2012

Heeeeeeeeeej. Igår sprang jag i regnet och körde ett rejält gympass. Sen åkte jag till LÅ och hängde med Fanny. Vi bakade goa brownies, såg en halv rulle och snackade igen oss. Mamma svängde om Max innan vi åkte hem och  vi köpte oss en burgare i drivein. 
 
Idag har jag hängt med mamma och ätit våfflor till middag. Regnet har gett upp, åtminstone för några timmar, så nu sticker jag utåt. Heido. 

Basketlir

 
Idag har jag varit till Sunderbyn och hälsat på min gamla lärare med Agnes. Och så var jag tillbaka på basketplanen för första gången på riktigt länge. Skön Northland/Stars träning med högt tempo och mycket spel. Känns att jag inte tränat basket på ett tag men det kändes också bättre ju längre träningen gick. 
 
Nu ska jag kicka igång ett avsnitt oth och sen ska jag sova tidigt. Imorgon är det löpning + gym och sen häng med bruttan ovan på kvällen. Hoppas det är uppehåll från regnet någon timma iallafall.

Inspo


Natthäng

 
Igår körde jag och agnes ett senhårt 2h pass med gym och intervaller. Sen hade vi det fint hela kvällen med frukt, choklad och en heel del tjejfilmer. Somnade in vid 3 efter att ha pratat gymnasiet i nån timma. Blir nog jäkligt bra tillslut skulle jag tro! 
 
Imorse sov vi länge och ikväll är jag lite sugen på att åka och träna basket. Får se hur det bli. Annars tar jag mig en egen löprunda.

Slappardag

Steg upp tidigt och gymmade samt sprang lite intervaller i backe imorse. Sen har jag solat, sett oth, lekt med söta barn och lirat boll. Nu ikväll for jag till ip och sköt med mamma och Carro och sen slöt jag upp med ett par pojkar och körde lite fotboll. 
 
Imorgon ska jag träna och ha film maraton med agnes.

9 juli 2012


Samma sång

 
Hängt med Marcus, Anders och Helmer idag. Lite på ip, lite på byn och så har vi badat. Dessutom har jag fått fulaste brännan av sportbhn, haha. Imorgon ska jag upp tidigt och gymma+löpning. 

Från sportsdirect

 
Dessa springer jag runt i till hösten. Gillar de till vänster mest. 

De går bra nu

 
En tumme upp för att mitt hår är ljusare, bild får ni se imorgon för nu ska jag se oth och sen sova. Är supertrött, speciellt i benen då jag kutade mer än vanligt när jag sprang intervaller. 
Imorgon är det söndag och då ska jag sola om det är sol och träna, sen får vi se vad som händer. 

Önskningar


Lördag

Idag har jag sovit så himla länge, rensat garderoben, sett oth och deppat över att solen inte skiner. Nu hoppar jag i löparskorna och tar mig ner till ip. Intervaller och basketlir hade jag tänkt. Då är det ju faktiskt skönt om det inte är varmt.


En från turkiet


Jordgubbar

 
Två från när mormor och morfar var här för någon dag sen.

Fredag

 
Idag har jag jobbat min sista dag, sprungit och hängt med Agnes, Marcus och Daniel. Nu har jag typ 50 myggbett på benen.

Tjeeeeeeeeena

Idag har varit en himla bra dag. Slödag på jobbet, spenderade all tid utomhus. Tog mitt första dopp också. Alldeles. För. Kallt. 12 grader typ. Ikväll har jag varit hos Botte & Jenny och lirat både fotboll och basket på ip. Äntligen lossnar det. 
 
Imorgon jobbar jag och sen på kvällen bokar jag och min mor kanske en stockholms tripp. Och så ska jag vara med Agnes. Hoppas på sol!!!!!!

En tisdag

Idag har jag jobbat, tränat, ätit god middag och hängt med ett par kompisar. Himla skönt att det var sol idag också. Älskar solen.
 
 
Imorgon ska vi till brändön och jobba där, och bada och sånt annat trevligt. Känns bra att det bara är 3 dagar kvar att jobba. Vill ha sommarlov och sol och bad och värme nunununu!!!!

Sommarbarn

Spanien krossade igår. 4-0 i en EM-final. Det sker typ inte. 
Idag har jag jobbat, bara 4 dagar kvar nu. Sen tar jag sommarlov på riktigt.

em-final

Ikväll ser jag EM-final med mamma och en skål jordgubbisar. Heja spanien!!!!

piteåsummergames

 
Spenderat hela min helg i Piteå. Och lirat fotboll. 
Gick väl hyfsat. Förlust med 2-6 mot Ångermanland, 9-0 vinst mot ett finskt lag, 0-2 förlust mot Norrbotten och så avslutade vi med en placeringsmatch. 1-1 slutade den, dessutom fick vi två mål bortdömda. Så kan det gå. 
 
Mellan matcherna har jag inhandlat en massa fina saker, hängt med Amanda och Sofia och ätit gott. 

RSS 2.0