sista fredagen i mars

Sådär, sprang på stan med mamma en sväng före LF och fick med mig några små fina saker hem. Bland annat brallorna från dr denim, topparna och strumporna från gina samt en skjorta och ett linne från carligs. Men tröjorna får ni se en annan dag. För nu ska jag hoppa i sängen och ladda upp inför imorgon.
Dubbelträning, agera domare och få fin besök från kusinerna. Bra lördag! Over and out, peace.

baajs

Lf torskade. Fan så dåligt. Nu står det två-två och på måndag avgörs det nere i Sundsvall. De va onödigt LF. Annars så förgyller fina flickor och pojkar mina fredagar. Klingar gott.

onthecourt

Mycket fin dag i skolan med mina fina class mates. Insåg lite hur mycket jag kommer sakna dom till hösten. Annars då, blev en liten dipp där mitt på när jag var otroligt less. Men det vägdes upp av ett sms och en mycket bra träning. Käner att jag är på rätt väg nu och att det börjar lossna. En vecka till scania, woop. Nyss var det två.

min kompis nora

Idag fyller världens finaste glädjespridare år. Hade kunnat skriva så himla många rader om hur bra du är och hur mycket jag tycker om dig, men jag är trötter. Och du vet redan allt det där. Grattis på födelsedagen underbara du, hoppas du fick en jättefin dag. 10 ton kärlek ♥

understandin'


håltimme

Sådär kul har jag när det är rast. Sov alldeles för länge imorse men är fortfarande trött. Bra jobbat. Nu ska jag fortsätta med mitt so arbete och ikväll är det träning igen. Dessutom lirar LF så om jag snabbar mig hem hinner jag se lite av de på tv. Imorgon lirar vi dessutom säsongens sist div3 match. Mot vråken. hade
PS. Ja det är kobe på bilden där nere. Men det är min systers dojjor.

måndag

Slutade redan klockan 11.50 idag(!!!!) Fasen så skönt. Så jag kikade lite bb, tog en tupplur och läste i en bra bok när jag kom hem. Nu ska jag värma lite mat och sedan packa väskan och traska till bussen. Galet sugen på träning ikväll. Gymmar innan också. De rullar på nu. 2 veckor till scania, typ.

så himla fin

Har just skickat iväg beställningen på min skolavslutningsklänning. Den är så himlans fin. Vill bara att det ska bli sommarlov och skolavslutningskväll på direkten.
Idag har jag sovit länge, varit ut på en löprunda, ätit våfflor. Ikväll hänger jag med agnes och äter kladdkaka.

go vinst

Beställde aldrig skorna. Ska vänta istället. Tills jag hittar ett par andra. Ikväll röjde jag på LF med några mates och så tog dom en 30p vinst så nu är det 1-1. Och på tisdag blir det två mot ett. Imorgon skulle jag egentligen mysa med Fanny men hon e sjukis. Så det får vi ta en annan gång. Och krya på dig fanky. Nu ska jag kicka igång en rulle och sedan sova gott. Kramisar.

nya

Ikväll beställer jag hem skorna ovan. Hoppas dom är jättesköna. Nu ska jag se ett avsnitt bb, läsa lite och sedan traska iväg till brottarlokalen för att göra lite jobb åt kuriren.

onsdag mitt i veckan

Superskön onsdag. Lagade gokäk på hkn och tog hem hopptävlingen på idrotten, kolt. Nu ska jag äta och packa väskan. Ikväll lirar vi mot Råneå i min riktiga "hemmahall". Då kör vi höken! Uppkast 19.30

svartpåvitt

Hängde med två roliga på musiken och åt tusen mackor till lunch. I söndags såg jag fram emot en pluggfri vecka men icket sa nicke, det satte Kjell och Anja stopp för. Tar väl ett dyk ner i dom nu då. Ikväll är det träning.

idag var det måndag

Nu ska jag laga lite käk åt mig och mamma, göra bort lite skolarbete och sedan tar jag bussen till Luleå. Northland vs Mark står på schemat, kom igen nuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

19 mars

Det är min namnsdag och jag snurrar runt runt utan att veta åt vilket håll jag ska.

tyvärr så tog det slut

Tjena, denna helg räckte vi inte till. Förlorade öppnigsmatchen mot Solna som var så våran egentligen, vi hade matchen ända fram till tredje då vi kollapsa totalt. Mot alvik gick det bättre, vi torskade med 17. Problemet då var nog deras storlek, men vi gjorde det riktigt bra. Sätter en hunka på att dom tar hem guldet. Idag spelade vi en, för turneringen obetydlig match. Men inte fan ville vi åka hem med 0-3 i matcher så vi kämpade oss till en vinst.


När man ser över säsongen så har vi slagit så många bra lag. Vi har tex slagit både 1an, 2an och 3an från förra året. Så vi små hökar ska gå med huvudet högt och vara stolta över att vi ligger i sverigetoppen.

 

 


nu gäller det

Tjolahopp. Är snart påväg till LÅ för att sedan hoppa på flyget mot huvudstaden. Väl där är det RM spel som gäller. Efter tre jäkligt tuffa matcher får vi se hur det går. Jag går för en plats i final4. Nu kör vi så det ryker!

nytt 1234

HM/Gina/Adidas/HM -fiiiiiiiiiiiiiiiint

söndag idag

Gick väl sådär att få tummen ur röven. Men jag har haft så himla mycket annat för mig i helgen. Bland annat dömt 8 matcher, tränat dubbelt, lirat match, fotat lagbilder, gjort kurirenjobb, delat reklam blablabla. Tjänat en himla massa pengar har jag också. Så jag känner mig nöjd. Nu ska jag skriva färdigt texten, skicka iväg den och sen ska mamma skölja ur min blekning.

förmycketsomärroligareattgöra

Känner att dehär suger just nu. Men gör ett försök. Är så galet skolless så det finns inte. Vet inte vad som plötsligt hände, men det suger verkligen att stiga upp tidigt och gå till skolan när det är kallt ute och man helst av allt vill ligga kvar i varma sängen..Meeeeeenmen. Imorgon är det fredag och då ska jag ta tummen ur röven och fota mina nya kompisar i garderoben. Har ju så himla mycket nytt och himla mycket fint att visa er. Annars hörs vi när jag känner för det. Tjingeling.

En himlans massa dagar

Sen i söndags när vi vann lilla vm guld har jag hunnit fylla år, äta för mycket fika, träna basket och krigat på skolan. Nu bär det vidare mot LÅ för lite basketkik. Go northland! Och söta ni, snälla, sprid videon i inlägget nedanför.

kony 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


gratulerar

Idag fyller min fina homie år. 16 jordsnurr har du nu blivit. Och så passar jag på att gratulera till allstarteam och guld i lillavm. Du e bezt. ♥

guuuuuuld

Andra året i rad som vi kirrade guld. Fett jäkla skönt. Guldet blev vårat efter en final där vi vänt ett 18p underläge till en vinst med 2p. Applåder till oss. Mellan matcherna har vi hängt i hallen och kikat handboll, agerat hejaklack, spanat på fina pojkar och skrattat oss dubbelvikta. Finemang.
Och grattis Sandra till allstar! Och grattis Anton och Andreas till stipendiet!

+


för ett år sedan såg det ut såhär

Lite nostalgi från förra årets Lilla VM. Och imorgon är det dags igen. Ja då kör vi höken! Dubbelt guld!

RSS 2.0