21 juni

Fingertopparna kliar av motivation och inspiration och jag vill låta dem dansa över tangenterna. Kanske en annan gång, för det blir då inte ikväll.

Lillasysters skolavslutning

 
Hon var så fin ikväll min syster. Nu har vi bägge två sommarlov och det pirrar i magen när jag funderar på vad jag ska göra utav denna sommar. 
 
Men först ska jag ta bollen under armen och traska till ip för lite skottande. 

6 juni 2013, hos alf

 
ASSÅ HUR FUCKING BÄST ÄR INTE VI 
 
Idag hade vi mentorsdag hos Alf, han bor finast, min klass är finast och allt tillsammans blev finare än finast. 
Nästa år börjar vi åk2. Alf tror vi kommer mogna, tror jag också till en viss del. Men tror ändå att det där lilla kommer stanna kvar. Emil och johannes kommer alltid då och då dra igång en visa, julle kommer somna och gurra kommer ställa frågor som handlar om sju kurser framåt. Samtidigt som sandra alltid kommer vara africa och michaela kommer förse alla med pennor. Aminda kommer komma försent pga lunch med sin bf, lyddan och jag kommer sticka tidigare för vi är outsiders och åker buss. 
 
Nästa termin är vi inte längre Na1NIU, då heter vi Na2D. Kommer låta fett konstigt och kommer bli fett konstigt när klassrummet helt plötsligt är fyllt till bristningsgränsen pga 13 nya samhällselever. Men den får vi ta för laget. 
 
Tack för iår, ni har fått mina skoldagar att rocka så jävla fett. 

RSS 2.0